Bodymind Academy

Bodymind Academy

OVER BMA

Bodymind Academy

Aan de BodyMind Academy volg je body-mind en fasciatherapie opleidingen voor kinesitherapeuten, fasciatherapeuten, osteopaten, life-coaches en andere professionelen.

Onze doelstellingen

We willen ons aanbod van hoogwaardige opleidingen afstemmen op de uitdagingen van de maatschappij.

Gepassioneerd door de visie en missie van BMA wensen we als team verder te groeien.

We streven ernaar om ons netwerk binnen de medische wereld uit te breiden, zodat fasciatherapie beter geïntegreerd wordt binnen de kinesitherapie en andere domeinen van de geneeskunde.

De Bodymind Academy werd in 2021 opgericht onder leiding van Paul Sercu. Paul bracht de fasciatherapie meer dan 30 jaar geleden naar België en heeft sindsdien quasi alle fasciatherapeuten in België opgeleid.

Onze methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het ontstaan en onderhouden van klachten. De basis van de klinische benadering is ontwikkeld door professor emeritus Danis Bois aan de Universidade Fernando Pessoa in Porto.

Onze slogan “Waar wetenschap en ervaring elkaar verrijken” benadrukt onze unieke aanpak: we werken op de cutting edge van wetenschap en praktijkervaring. Dit resulteert in dynamische fasciatherapie en fasciatherapie afgeleide opleidingen die altijd up-to-date zijn met de laatste inzichten.

Folder opleiding fasciatherapie - jaar 1

Voer uw e-mailadres in.

Folder opleiding fasciatherapie - jaar 2

Voer uw e-mailadres in.

Folder VERDIEPINGSJAAR

Voer uw e-mailadres in.

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze opleidingen!