Aan de BodyMind Academy volg je body-mind en fasciatherapie opleidingen voor kinesitherapeuten, fasciatherapeuten, osteopaten, life-coaches en andere professionelen.

Toegankelijk en
authentiek

De benadering is origineel in zijn soort en wordt op een begrijpbare en direct toepasbare manier aangebracht, zodat je de aangeleerde kennis en vaardigheden meteen kan omzetten in de praktijk.

Integratie van
lichaam en geest

We streven naar een diepgaand inzicht in de lichaam-geest eenheid en moedigen bewustwording aan om een veelzijdige benadering van gezondheid te ondersteunen.

Traditie en
innovatie

We blijven groeien en ontwikkelen, openstaand voor nieuwe inzichten en methoden om onze aanpak te verrijken en in te spelen op maatschappelijke uitdagingen, dit met behoudt van de kernwaarden van de benadering.

BODYMIND ACADEMY WAAR WETENSCHAP EN ERVARING ELKAAR VERRIJKEN​

De Bodymind Academy werd in 2021 opgericht onder leiding van Paul Sercu. Paul bracht de fasciatherapie meer dan 30 jaar geleden naar België en heeft sindsdien quasi alle fasciatherapeuten in België opgeleid.

Onze methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het ontstaan en onderhouden van klachten. De basis van de klinische benadering is ontwikkeld door professor emeritus Danis Bois aan de Universidade Fernando Pessoa in Porto.

Onze slogan “Waar wetenschap en ervaring elkaar verrijken” benadrukt onze unieke aanpak: we werken op de cutting edge van wetenschap en praktijkervaring. Dit resulteert in dynamische fasciatherapie en fasciatherapie afgeleide opleidingen die altijd up-to-date zijn met de laatste inzichten.

Onze doelstellingen:

  • We willen ons aanbod van hoogwaardige opleidingen afstemmen op de uitdagingen van de maatschappij.
 
  • Gepassioneerd door de visie en missie van BMA wensen we als team verder te groeien.
 
  • We streven ernaar om ons netwerk binnen de medische wereld uit te breiden, zodat fasciatherapie beter geïntegreerd wordt binnen de kinesitherapie en andere domeinen van de geneeskunde.

DOWNLOAD ONZE BMA FOLDER