Bodymind Academy

Griet De Coninck is docent fasciale en sensomotorische kinesitherapie en tevens het aanspreekpunt voor de basisopleiding.

Ik ben reeds 18 jaar werkzaam als zelfstandig kinesitherapeut en sinds 2016 afgestudeerd fasciatherapeut. Ik behandel momenteel voornamelijk patiënten met complexe pijnklachten en psychosomatische klachten.

Ik volgde al verschillende langere opleidingen zoals: interuniversitaire cursus bekkenbodemreëducatie en Spierkettingen Busquet. In 2012 ben ik dan gestart met de opleiding fasciatherapie en somatopsychopedagogie pedagogie. Deze manier van werken sprak mij enorm aan. Ik zag ook het resultaat bij mijn patiënten en wilde mij daarom ook engageren om hierin verder te gaan, zowel qua lesgever als door bij te scholen via PV’s en zelfstudie.

Momenteel verdiep ik mij in awareness, pijnproblematiek, het ontstaan van psychosomatische klachten en de behandeling via educatie.

Graag wil ik jullie even enthousiast maken voor deze lichaam-geest benadering en volop mijn schouders zetten onder dit mooie project, de BMA.

Folder opleiding fasciatherapie - jaar 1

Voer uw e-mailadres in.

Folder opleiding fasciatherapie - jaar 2

Voer uw e-mailadres in.

Folder VERDIEPINGSJAAR

Voer uw e-mailadres in.

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze opleidingen!