Bodymind Academy

Anja werkt als fasciatherapeute, PP therapeute, fasciadance coach, choreografe en danseres en is hoofdocente in de cursus Perceptieve pedagogie  fascia & dance.

Anja Röttgerkamp is afkomstig van Wiedenbrück/Duitsland.

Na het behalen van het diploma aan de  Folkwangschule in Essen/Duitsland (Dir.Pina Bausch) heeft ze haar eigen Dans Compagny opgericht en werkte ze daarna met verschillende gezelschappen zoals Gisele Vienne, Marco Berrettini, Raffaella Giordano, Louise Vanneste … .

Anja volgde twee opleidingen in Fasciatheraphie MDB (voor artiesten) en bewegingsanalyse in Parijs (Frankrijk) en Drongen (België) en een opleiding voor het ‘Diplome d’Etat’ als docente  in Frankrijk.

In haar meer dan 30-jarige carrière als choreografe en danseres doet ze al zo’n 20 jaar onderzoek naar het combineren van beide disciplines, choreografie en fasciatherapie.

Momenteel geeft Anja les in verschillende scholen en organisaties in heel Europa, waar zij gezelschappen onderwijst en begeleidt in hun creatief proces. Gisele Vienne, Margret Sara Guojonsdotir, Alma Söderberg, Mette Ingvardson, Louise Vannest, Culberg Ballet, ISAC, La Raffinerie, la Cartoucherie (Parijs), TNB ( Rennes, Frankrijk), enz.

Zij werkt als fasciatherapeute, PP therapeute, fasciadance coach en is hoofdocente in de cursus Perceptieve pedagogie  fascia & dance.

Folder opleiding fasciatherapie - jaar 1

Voer uw e-mailadres in.

Folder opleiding fasciatherapie - jaar 2

Voer uw e-mailadres in.

Folder VERDIEPINGSJAAR

Voer uw e-mailadres in.

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze opleidingen!