FULL PRESENCE MEDITATION INSTRUCTOR

Deze cursus is een kopie van de Franse masterclass van Prof. Danis Bois en wordt nu ook in het Nederlands gegeven aan de BodyMind Academy.

De opleiding omvat twee onderdelen:

  1. Het leren overbrengen van de cyclus Leren mediteren in zeven lessen (LM-7)
  2. Op een gestructureerde manier meditaties geven rond een bepaald onderwerp

Na het volgen van beide seminaries en afhandelen van je persoonlijke trainingsopdrachten behaal je het diploma van ‘full presence meditation instructor’.

Hoe werkt het?

Deze hybride opleiding bestaat uit twee driedaagse seminaries op locatie in combinatie met een intense en persoonlijke online opvolging.

Meditaties beluisteren is niet hetzelfde als mediteren! In het eerste seminarie leer je het protocol toepassen van de cursus LM-7 waarin jouw deelnemers in zeven stappen de basisknepen verwerven om zelfstandig te kunnen mediteren.

In het tweede seminarie leer je meditaties begeleiden rond een bepaald onderwerp waarin je de deelnemer meebrengt in jouw verhaal.

Je wordt bij jouw leerproces geholpen door een intense persoonlijke ondersteuning. De lesgevers hebben de masterclass PAMEL (programme educative en méditation en master in full presence meditation gevolgd bij prof. Danis Bois.

Wetenschappelijk, eenvoudig, toegankelijk en exclusief

Deze wetenschappelijk gestoelde en praktisch gerichte cursus staat open voor:

  • Fasciatherapeuten die minstens twee jaar de cursus hebben gevolgd
  • Afgestudeerden van de cursus S-PP aan PXL Hogeschool en van de cursus PP
  • Wie de cursus LM-7 heeft gevolgd en deze beheerst kan deelnemen na het indienen van een motivatiebrief

Om de kwaliteit van de lessen te kunnen verzekeren worden per groep maximum 10 deelnemers toegelaten.

Schrijf meteen in!

Zoals steeds is BodyMind Academy een voorloper in de vernieuwing en verdieping van het Full Presence concept van Danis Bois enerzijds en anderzijds in de integratie ervan in onze maatschappij op alle niveau’s. Meditatie vindt stilaan zijn plek in onze hectische maatschappij!

Na het volgen van deze cursus bezit je alle nodige kennis en vaardigheden om met het full presence concept op een eenvoudige, klaar en duidelijke manier aan de slag te gaan.

ALGEMENE INFORMATIE